UMAGE COPENHAGEN

UMAGE COPENHAGEN

Schoonheid, eenvoud en functionaliteit kenmerken de producten van UMAGE COPENAGEN. De ontwerpers van UMAGE COPENHAGEN halen hun inspiratie dan ook uit het pure Scandinavische landschap. En weten dat perfect te vertalen in unieke design verlichting. Duurzaam gemaakt en slim verpakt! Na 10 jaar introduceert UMAGE COPENHAGEN voor het eerst ook meubels en woonaccessoires, volgens hetzelfde slimme concept.

Groots design in kleine doosjes

UMAGE COPENHAGEN heeft twee collecties namelijk verlichting en meubelen. De ontwerpen van verlichting bestaan bijna altijd uit losse onderdelen. Zo stel je zelf je ideale lamp of meubel samen. Alle onderdelen zijn plat verpakt in kleine, stijlvolle cadeaudozen. Dankzij dit flexibele systeem is het mogelijk om de hele collectie op voorraad te hebben met minimale inkoop- en opslagkosten. Ideaal voor kleinere winkels en projectinrichters.

De collectie van de meubelen is gelanceerd op de beurs IMM in 2018. Een schitterende, typisch Deense collectie die op dat moment nog in de kinderschoenen stond. We kunnen wel zeggen dat vanaf begin 2019 de collectie volwassen is geworden. Mooie meubelstukken met mooie details, vormgeving en stoffen collectie. UMAGE COPENHAGEN heeft een eigen standaard stoffen collectie echter is er ook de keuze om gebruik te maken van Kvadrat stoffen. Zo zijn we flexibel voor elke klant.

VIP Agencies is exclusief vertegenwoordiger van UMAGE in Nederland. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.