PBJ DESIGNHOUSE

PBJ DESIGNHOUSE

PBJ DESIGNHOUSE ontwerpt en produceert al sinds 1968 meubels in de Deense traditie. Design en vakmanschap gaan hand in hand. Ontwerp en productie werken samen aan tijdloos design dat een leven lang meegaat. De meubels worden gemaakt in een eigen fabriek in Polen en compleet geassembleerd geleverd. Alles onder een dak en dicht op het productieproces. Het resultaat is design met visie, functionaliteit en hoge kwaliteit.

PBJDESIGNHOUSEBANNER
Sterk en duurzaam

PBJ DESIGNHOUSE heeft een heel eigen visie op kwaliteit en duurzaamheid. Alleen de beste materialen worden geselecteerd. De meubels zijn vaak een combinatie van gerecycled hout en fineer, marmoleum of het innovatieve fenix. Oersterke materialen die niet krassen of vlekken. Bovendien bespaart het natuurlijke grondstoffen, terwijl de natuurlijke houtstructuur behouden blijft. Ook de rustige kleurencombinaties geven de meubels een heel natuurlijke uitstraling.

VIP Agencies is exclusief vertegenwoordiger van PBJ DESIGNHOUSE in Nederland. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.