Umage’s eettafel Heart and Soul wint Red Dot Design Award

Umage is trots om aan te kondigen dat de Heart'n'Soul eettafel is geëerd met de prestigieuze Red Dot Design Award. Ontworpen door Søren Ravn Christensen, belichaamt de Heart'n'Soul eettafel de essentie van multifunctionaliteit en flexibel wonen. Het elegante maar innovatieve ontwerp heeft de aandacht van de gerenommeerde Red Dot jury getrokken, waardoor het een opvallende verschijning is in de wereld van meubeldesign.

"Wij zijn ongelooflijk trots op deze prestatie, die Umage's toewijding aan het creëren van multifunctionele stukken voor flexibel wonen weerspiegelt," zegt Søren Ravn Christensen. "De Heart'n'Soul eettafel belichaamt de perfecte fusie van vorm en functie en biedt een elegant middelpunt voor gekoesterde momenten met dierbaren."

De Red Dot Award bevestigt Umage's inzet om hoogwaardige ontwerpoplossingen te leveren die de manier waarop we leven en omgaan in onze huizen verbeteren. De eettafel is het hart en de ziel van elke eetkamer, waar zelfgemaakte diners worden genoten, diepe gesprekken worden gevoerd over een glas wijn, en waar kinderen tekenen of hun huiswerk maken. Waar het gewone het buitengewone ontmoet en waar alle aspecten van het leven worden gevierd, omarmt de Heart'n'Soul eettafel het dagelijks leven en Scandinavisch wonen met zijn strakke en eenvoudige ontwerp.

Søren Ravn Christensen, mede-eigenaar en Chief Creative Developer van Umage, legt de ontwerpfilosofie achter de Heart'n'Soul eettafel uit: "Het omarmt alle aspecten van het leven, waardoor je snel de dagelijkse routines van werken, spelen en leven in de laden kunt verbergen. Op deze manier kun je moeiteloos het dagelijks leven transformeren in geweldige diners met vrienden en familie in enkele minuten."

Bij Umage ligt de focus niet alleen op het maken van meubels, maar op het beïnvloeden van levens door het creëren van functionele en tijdloze ontwerpen die lang meegaan. De erkenning van de Red Dot Award versterkt Umage's missie om hoogwaardige, innovatieve ontwerpen in huizen te brengen, waardoor het dagelijks leven wordt verrijkt.